Oude edities Moennik en Oos Bukske nu online

Bij de redactie van De Moennik kwamen regelmatig verzoeken binnen: ‘Is het niet mogelijk om oude edities van de uitgaves van de Heemkundevereniging Helden online in te zien?’ Aan dit verzoek is nu gehoor gegeven.

Op de website van de Heemkundevereniging Helden is het sinds kort mogelijk om eerdere edities van De Moennik als ook de voorganger, Oos Bukske, digitaal te raadplegen. Met deze stap wordt tegemoet gekomen aan de wens die vele inwoners van de voormalige gemeente Helden bij de redactie van ‘De Moennik’ uitten, doordat men graag oude artikelen wilde lezen of zaken wilde opzoeken.

De laatste nieuwe uitgaves van ‘De Moennik’ staan nog niet online; indien men deze wil lezen, kan men zich tot de Heemkundevereniging Helden richten en een abonnement afsluiten.

Comments are closed.