Verwijzing QR-code’s in Moennik 80

In de tachtigste uitgave van ‘De Moennik’, die onlangs is verschenen staan enkele QR-code’s. Voor de lezers die het moeilijk vinden om met deze code’s te werken zetten we er enkele op een rijtje.

Opgravingen Landweer Egchel
Op 29 november vorig jaar werden geïnteresseerden opgeroepen aanwezig te zijn bij de archeologische opgravingen in Egchel. Een artikel hierover lees je via deze link.

Het bestaan van de mensen
In een artikel in De Limburger dat door Ton van Reen is geschreven worden de schrijverstalenten van Henk Thiessen aangehaald. Het artikel lees je hier.

Het Nationaal Archief
De Volkskrant bracht op 29 november 2923 een artikel uit over het Nationaal Archief. Insteek was dat het nu mogelijk was om informatie te zoeken over Nederlanders die in de Tweede Wereldoorlog dwangarbeid moesten verrichten in Duitsland. Het artikel kun je helemaal lezen door hier te klikken.

De betreffende artikelen en nog veel meer lees je in de recent uitgebrachte editie van De Moennik die ook nog op diverse plekken los te verkrijgen is. Meer interesse in Heldense historie? Wordt dan lid van de Heemkundevereniging Helden en ontvang drie keer per jaar een uitgave van De Moennik en éénmaal per jaar een bijzondere uitgave van Bézonger.

Comments are closed.