Geen lid? Koop dan de Bézonger op 9 mei

Nog geen lid van Heemkundevereniging Helden? Tijdens de tentoonstelling ‘Op Missie voor God en Vaderland’, die op 9 mei bij en in de Kapel van de Paters Lazaristen aan de Kerkstraat in Panningen zal plaatsvinden, is de Bézonger nummer 4, speciaal gewijd aan de tentoonstelling, voor € 5,00 te koop.

TENTOONSTELLING
Op Hemelvaartsdag, 9 mei, vindt bij en in de Kapel van de Paters Lazaristen in Panningen een tentoonstelling plaats waarbij aandacht geschonken wordt aan de Paters die in 1950 naar Indonesië gingen. Heemkundevereniging Helden participeert in dit project. Tussen 13.00 en 17.00u is de tentoonstelling, een boeken- en ‘rommel’-markt toegankelijk.

HEEMKUNDEVERENIGING
Heemkundevereniging Helden brengt samen met de Kepèlse Initiatiefgroep een speciale editie van ‘Bézonger’, geheel gewijd aan de tentoonstelling. Leden krijgen in de week voorafgaand aan de tentoonstelling dit magazine in de brievenbus. Niet-leden kunnen dit blad voor een gereduceerd tarief van €5,00 kopen tijdens de tentoonstelling.
Daarnaast is het mogelijk om tijdens de tentoonstelling lid te worden van de Heemkundevereniging Helden. Men ontvangt dan drie maal per jaar ‘De Moennik’, het tijdschrift van de Heemkundevereniging Helden. Met dit tijdschrift wil Heemkundevereniging Helden op een toegankelijke manier een breed scala aan historische onderwerpen uit de voormalige gemeente Helden (kerkdorpen Beringe, Egchel, Grashoek, Helden, Koningslust en Panningen) onder de aandacht brengen van de leden en andere geïnteresseerde lezers.

Meer weten over het lidmaatschap? Klik dan hier of kom op 9 mei tussen 13.00 en 17.00u naar de Kapel van de Paters Lazaristen in Panningen.

Comments are closed.